mandag den 18. oktober 2010

Hjemmelavede boller og varmt kakao

Hvad bedre er der end boller og varmt kakao paa en trist og graa regnvejsdag? Sofie og jeg bagte sidste weekend boller med havregryn, grahamsmel, speltmel og graeskarkerner. I USA bruger man ounces og cups istedet for kilogram og liter, hvilket gjorde selve processen en smule kompliceret. Desuden er almindeligt, frisk gaer ikke til at opdrive, saa vi maette tage til takke med toergaer. Paa trods heraf smagte de helt fantastisk godt, og var ikke mindre end perfekte til en meget graa soendag eftermiddag i Seattle. Vi lavede hertil en kop hjemmelavet kakao med skumfiduser og saa det nyeste afsnit af desperate housewives (saeson 7, episode 2!!).

Selve formaalet med denne eftermiddag var at faa lavet en liste over forskellige steder, vi gerne vil se og opleve, inden opholdet i USA er forbi. Vi har det foerste stykke tid snakket om saa utrolig mange forskellige ting, men som det ofte er tilfaeldet, er der langt fra tanke til handling. Vi var derfor blevet enige om, at det nok var smartest at faa stederne skrevet ned, saa vi ikke gaar hen og glemmer det. Ligeledes ogsaa saa vi har et slags overblik over, hvad vi har gjort, og hvad vi stadig mangler - som en slags handlingsplan! Vi fik skrevet en forfaerdelig masse byer og steder paa vores liste, hvor isaer Chicago og Vancouver staar hoejt prioriteret.

Endvidere var en stor sportsforretning kaldet REI, som har ligget i Seattle siden 1944, og som rent faktisk er betegnet som en af Seattles mest kendte turistattraktioner, ogsaa med paa vores liste, og da de ganske belejligt havde udsalg i denne weekend, besluttede vi os for - meget impulsivt - at faa streget en af vores ting ud allerede samme eftermiddag. Udsalget var dog noget skuffende, og jeg fik ikke koebt saa meget som en eneste vare, men jeg fandt dog nogle laekre UGG vinterstoevler, som jeg bare maa eje! De var desvaerre bare langt fra paa tilbud, saa det maa vente.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar