onsdag den 6. oktober 2010

Sounders FC vs. Toronto

Helen og Jeff havde foraeret mig to billetter til en fodboldkamp paa Qwest field stadion, hvor Seattles soccerteam - Sounders FC - har hjemmebane. Med enormt lave forventninger tog Sofie og jeg sammen afsted loerdag d. 2. okt, hvor vi egentlig ellers havde mest lyst til bare at blive hjemme. Dog viste det sig hurtigt at blive noget af en oplevelse. Stadionet var overraskende stort med plads til 67.000 tilskuere, og saa var der en helt fantastisk stemning, der var hjulpet godt paa vej af et stort orkester, der stod og larmede i den ene ende af banen.
Efter ikke mere en ca. 20 minutters spil bragte Sounders sig foran med et maal! Folk raabte og skreg, og der blev fyret blaat og groent glimmer ud over banen. Kampen endte 3-2 til Sounders, og hvor var Sofie og jeg da glade for, at vi alligevel var taget afsted - for sikke en oplevelse!

Samme aften var Sofie og jeg inviteret til middag ved en amerikansk familie. Familien har igennem det sidste aar opbygget et taet forhold til Katrine (en anden dansk Au pair, som dog er rejst med en anden organisation), og da Katrines tid i Seattle nu er forbi, ville familien holde en sidste fest for hende. Vi fik en pastaret, grillede majskolber og salat, og efter middagen var der kage! :) Der blev lavet et stort baal i haven, som vi sad og hyggede os ved, og i kaelderen var der airhockey og billiard, saa vi var godt underholdt! Til festen moedte jeg en amerikansk pige ved navn Annika, som kunne tale dansk. Hun har boet i Danmark, da hendes mor er dansker, og de flyttede foerst til USA, da hun var 6 aar gammel. Til jul tager hun til Danmark for at studere et semester paa Koebenhavn Universitet, da hun - ligesom alle vi andre - synes saa forfaerdelig godt om den danske kultur!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar